φθηνά αεροπορικά εισιτήρια


και προσφορές αεροπορικώνπροορισμοι


Αεροπορικα εισητηρια για Ιταλία
Αεροπορικα εισητηρια για Ιταλια
Tags: ,

Η Alitalia είναι ο κύριος αερομεταφορέας της Ιταλίας και εξυπηρετεί πολυάριθμες πτήσεις σε όλο τον κόσμο με έδρα της τα αεροδρόμια του Μιλάνου Malpensa και Linate και της Ρώμης (Fiumicino). Οι πόλεις που εξυπηρετεί στην Ιταλία είναι οι Τεργέστη, Bolzano, Βενετία, Βερόνα, Bologna, Πάρμα, Τορίνο, Γένοβα, Πίζα, Φλωρεντία, Ρίμινι, Ανκόνα, Περούτζια, Νάπολη, Μπάρι, Μρίντεζι, Λαμέτσια Τέρμε, Ρέτζιο Καλάμπρια, Παλέρμο, Κατάνια, Lampedusa, Pantelleria, Olbia και Cagliari (οι πτήσεις για Lampedusa & Pantelleria είναι εποχιακές, μεταξύ Ιουνίου και Σεπτεμβρίου). Στην Ελλάδα η Alitalia εκτελεί πτήσεις από και προς Αθήνα και Θεσσαλονίκη.
Οι αεροπορικές εταιρείες με τις οπόίες συνεργάζεται η Alitalia στην πραγματοποίηση των πτήσεων εσωτερικού και εξωτερικού είναι οι Aegean, Aeroflot, AeroMexico, Air France, China Southern Airlines, Czech Airlines, Delta Airlines, KLM, Korean Air, Northwest Airlines, Air Europa, Kenya Airways και Qantas που αποτελούν το Sky Team Alliance. H Alitalia εξυπηρετεί συνολικά 26 προορισμούς εντός Ιταλίας και 36 διεθνείς προορισμούς.

To Pamediakopes.gr σας προσφέρει χρήσιμες, γενικές πληροφορίες για την κράτηση και αγορά των αεροπορικών σας εισιτηρίων με την Alitalia αλλά και όλες τις υπόλοιπες αεροπορικές εταιρείες.